Welkom op YouBric

Youbric.be is een website gespecialiseerd in de verkoop van tweedehandse bouwmaterialen, uit productie, overstocks , ... De interface is vooral ontworpen om verschillende redenen :

  • de milieu-impact van de bouwsector verminderen ;
  • bedrijven in deze sector toestaan om de problemen van overtollige inventarissen op te lossen door de verkoop van dergelijke materialen;
  • Consumenten toestaan om geld te besparen bij het ​​maken van hun werk in het vinden van kwaliteitsvolle bouwmaterialen tegen lagere prijzen.

De site is gemakkelijk te gebruiken en alle producten worden alleen opgesomd in 3 categorieën, namelijk : producten aan de ruwbouw, de afwerking maar ook de layout van buiten .

Op deze site bieden wij ook de mogelijkheid om speciaalzaken , aannemers en de verschillende ambachten om een gerichte manier van de productcategorie en het gebied van hun keuze aan te kondigen . Consumenten kunt u gemakkelijk vinden met het gemak van navigatie , maar ook dankzij geolocatie .

Ten slotte kan de hele gemeenschap handleiding schrijven . Deze zullen worden gedeeld op YouBric.be en laten klussers gemakkelijk hun toekomstige renovatie en nieuwbouw te realiseren . Wacht niet te lang , wees de eerste om je handleiding te delen !

Project door het Waalse Gewest gefinancierd

Handleiding

Ontdek onze handleiding

Placer du carrelage mural

Comment Placer du carrelage mural

door fjacot

Le support à carreler doit être sec, propre, lisse et plat. Éliminer les tapisseries et poncer les peintures écaillées. Dépoussiérer la sur... Verder lezen >

Poser du carrelage au sol

Comment Poser du carrelage au sol

door fjacot

Méthode simple et bien détaillée pour réaliser un carrelage au sol en démarrant le long d’un mur Matériel : Carreaux de carrelage pour sol ... Verder lezen >

×